Gi de ansatte full fleksibilitet i hverdagen - uten å miste styring og kontroll

Med ONwork samler vi alle verktøyene virksomheten bruker på én felles plattform. Slik får de ansatte fleksibilitet samtidig som ledelsen ivaretar kontroll og oversikt.

Program-Merge

ONwork samler de verktøyene dere har bruk for på én felles plattform

Når de ansatte har verktøyene de trenger for å lykkes og disse fungerer sømløst sammen, er det vinn-vinn. Ikke bare vil ansatte bli mer produktive, men ledelsen vil kunne kjenne seg trygg på at alle verktøyene støttes og sørger for at all informasjon er tilgjengelig til enhver tid. ONwork gir full kontroll til ledelsen og full fleksibilitet for de ansatte.

Fordeler ved å bruke ONwork

Sømløs arbeidsflyt

Hele virksomheten vil kunne samhandle, kommunisere og dele på en enklere måte fordi alle verktøyene dere bruker samles på én felles plattform. ONwork forener så mange funksjoner som mulig i én enkelt brukeropplevelse.

Fleksibilitet

Det er ikke alltid nødvendig å ta i bruk nye verktøy. ONwork syr sammen verktøyene dere allerede bruker på en måte som fungerer for dere. Løsningen flytter data mellom b.la. CRM, e-post og ulike oppgavestyringsverktøy.

Spar tid og øk produktiviteten

Når bedriftens verktøy og systemer kobles sammen med ONwork veksler man sømløst mellom de forskjellige verktøyene, man får raskt tilgang til informasjon og unngår tidkrevende manuelt dobbeltarbeid. Alt dette på en måte som fungerer for alle ansatte på tvers av funksjoner i virksomheten.

Samhandle på en måte som fungerer både for ledelsen og de ansatte.

Mange virksomheter arbeider gjerne i flere ulike systemer. Mange av disse brukes for å gi struktur for virksomheten og kontroll for ledelsen. Konsekvensen er ofte at de ansatte må logge på og av flere programmer og holde orden på passord. I tillegg kan det medføre mye manuell håndtering hvor data må flyttes mellom ulike systemer, med fare for at viktig informasjon «forsvinner».

For oss er det viktig å forstå alles behov. De ansatte må kunne samarbeide og utveksle kunnskap på en god måte, arbeide utenfor kontoret og trygt dele og lagre filer. De verktøyene de bruker må være til nytte og ikke hindre dem i arbeidet samtidig som virksomheten opprettholder god kontroll og struktur. Dette løser vi med ONwork.

Er du nysgjerrig på hva ONwork kan gjøre for din virksomhet? 

Legg igjen kontaktinfo her så hører du fra oss innen kort tid.