Jobb smartere med Dynamics CRM i Teams

microsoft-dynamics-365-logo

Nå kan du kombinere verdens sterkeste samhandlingsplattform med din foretrukne CRM-løsning! Med ONwork har du full kontroll på all informasjon og dokumentasjon som er knyttet til casen, og oversikt over hva som er delt både internt og med kundene. Samtidig er det lett å involvere hele teamet - både før og etter at salget er i boks.

Kom hurtig i gang med tilbudet

Når dealen har nådd et definert trinn i pipelinen, oppretter vi et Teams-rom automatisk etter ønsket mal. Dermed ligger alt du trenger i en salgsprosess klart når du trenger det. Rommet lukkes ikke igjen før alle obligatoriske aktiviteter er gjennomført, slik at du er sikker på å komme helt i mål!

Group 10
Group 60

Gi dine kollegaer i leveranse en god start

Når du avslutter dealen, gjør vi salgsinformasjonen lett tilgjengelig for dine kollegaer på leveranse. Alle finner nødvendig informasjon i arkivet eller i leveranserommet - uten å måtte lete. Når du er sikker på at du har riktig informasjon, er det lettere å innfri kundens forventinger.

Samme kontakt gjennom hele verdikjeden

Fra første kontakt til ferdiglevert tjeneste eller produkt, tar ONwork vare på viktig informasjon og kommunikasjon knyttet til sentrale kontaktpersoner hos kunden. Dermed har du full kontroll på historikken - uansett hvem i verdikjeden som har jobbet med kunden din.

Group 59

Her er eksempler på hvordan vi gjør tilbudsarbeidet enklere

Vi gir deg en link mellom dealen i Dynamics CRM og et tilbudsrom i Teams

Tilbudsrommene opprettes automatisk når du trenger det og inneholder blant annet bedriftens egne maler, sjekklister og epost-arkiv

Mulighet for å sikre at alle formelle dokumenter er på plass før dealen avsluttes

Når dealen lukkes, arkiveres Teamsrommet automatisk og det er enkelt å finne det igjen når du trenger det neste gang

Mailer som lagres i Teams synkroniseres fortløpende over til Dynamics CRM

Er du nysgjerrig på hva ONwork kan gjøre for din virksomhet? 

Registrer deg for en demonstrasjon av løsningen.